Visual background

Privatlivspolitik

Brug af Teamvaerk.com og kampagnesites

Denne privatlivspolitik fortæller dig om de oplysninger, vi indsamler fra dig, når du bruger vores hjemmeside. Ved indsamling af disse oplysninger optræder TEAMVAERK ApS som Dataansvarlig, og vi skal ifølge loven give dig oplysninger om os, om hvorfor og hvordan vi bruger dine data og om de rettigheder, du har over dine data.

Hvem er vi?

Vi er:

TEAMVAERK ApS
DTU Science Park
Diplomvej 381
2800 Kgs. Lyngby
Att.: Morten Hjort, mh@teamvaerk.com

Vi er ikke forpligtet til at have en databeskyttelsesansvarlig, så eventuelle henvendelser om vores brug af dine persondata skal rettes til kontaktoplysningerne ovenfor.

Sådan bruger vi dine oplysninger

Når du bruger vores hjemmeside

Når du besøger teamvaerk.com anvendes der ”cookies” til at indsamle oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, markedsføring og statistik. Ved indsamling af disse oplysninger optræder vi som dataansvarlig. Du kan se hele vores cookiepolitik nederst på siden

Når du sender en kontaktformular via vores hjemmeside

Når du sender formularen ”Book en demo” via vores hjemmeside, beder vi dig om dit navn og e-mailadresse. Vi bruger vi dine oplysninger til at svare på din forespørgsel, herunder at give dig de ønskede oplysninger om vores produkter og tjenester. Vi kan også kontakte dig flere gange for at følge op på din interesse og sikre, at vi har besvaret din henvendelse til din tilfredshed. Vi vil gøre dette ud fra vores legitime interesse i at levere præcise oplysninger til dig, forud for et salg.

Vi bruger ikke oplysninger, du afgiver til at foretage automatiserede beslutninger, der kan påvirke dig. Vi gemmer din henvendelser i 1 år, hvorefter vi sletter den.

Når du opretter en Teamvaerk konto

Når du opretter en konto, gemmes dine oplysninger på en konto, som du har adgang til. Du kan se betingelser samt nærmere oplysninger om vores databehandling her.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, gemmes dine oplysninger på en sikker cloud server hos Convertkit i USA, og så længe du ønsker det.. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet. Det kan gøre dette ved at skrive til info@teamvaerk.com eller ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af de e-mails, som du modtager. Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til noget andet end ovenstående formål.

Når du bruger vores support chat

Den indtastede data håndteres af tjenesten LiveCaller.io og bruges udelukkende til at yde support overfor den besøgende på TEAMVAERK. Der gemmes ikke personfølsom data og kommunikationen slettes efter 6 måneder.

Når du anmoder om kontakt

Anmoder du om et blive kontaktet gemmes denne data i op til 3 måneder hos Convertkit i USA. Vi bruger udelukkende dine indtastede data til denne kontakt og deles ikke med andre 3. parter medmindre andet er aktivt godkendt af dig.

Dine rettigheder som registreret

Du har til enhver tid ret til at få at vide, hvilke persondata vi har om dig, og du kan bede os om at rette dem, hvis de er forkerte. Hvis vi har bedt om dit samtykke til at behandle dine persondata, kan du til enhver tid tilbagetrække samtykket.

Hvis vi behandler dine persondata på baggrund af samtykke eller opfyldelse af en kontrakt, kan du bede os om at give dig en kopi af data i et maskinlæsbart format, så du kan overføre det til en anden udbyder.

Hvis vi behandler dine personlige oplysninger på baggrund af samtykke eller legitim interesse, kan du anmode om, at dine data slettes.

Du har ret til at bede os om at stoppe med at bruge dine oplysninger i et stykke tid, hvis du mener, at vi ikke behandler dem lovligt.

Endelig kan du i nogle tilfælde bede os om ikke at træffe beslutninger, der berører dig, ved at bruge automatiseret behandling eller profilering.

For at indsende en anmodning om dine persondata via e-mail, post eller telefon, bedes du bruge de kontaktoplysninger, der er angivet ovenfor, i “Hvem er vi”- sektionen af denne politik.

Din ret til at klage

Hvis du vil klage over vores brug af dine data, foretrækker vi at du kontakter os direkte i første omgang, så vi kan behandle din klage. Du kan dog også kontakte Datatilsynet via deres hjemmeside på www.datatilsynet.dk.

Opdateringer til denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger

Vi gennemgår regelmæssigt denne privatlivspolitik og opdaterer den fra tid til anden, som vores tjenester og brug af persondata udvikler sig. Hvis vi ønsker at gøre brug af dine personlige data på en måde, som vi ikke tidligere har gjort, kontakter vi dig for at give oplysninger om dette og om nødvendigt anmode om dit samtykke.

Vi opdaterer versionsnummer og dato for dette dokument hver gang det ændres.

Version 1.0.0. Opdateret den 14. december 2021

Vores brug af cookies