Visual background

Om os

Mission: "Vi vil gøre mennesker bedre sammen"

Vi er nørder i samarbejde

Samarbejde er ikke raketvidenskab – det er meget sværere!

Samarbejde handler om mennesker og sociale relationer, som ofte er styret af følelser og irrationalitet. Derfor kan samarbejdsrelationer være svære at forstå og endnu sværere at kontrollere.

I TEAMVAERK er vi drevet af at få teams til at samarbejde bedre. Mange års erfaring har lært os, at det kun kan lykkes, hvis godt samarbejde gøres til teamets fælles ansvar. Og hvis samarbejdet kommer på dagsordenen igen og igen.

TEAMVAERKs metode bygger på et omfattende vidensgrundlag. Det består af viden fra sociologien, psykologien og adfærdsøkonomien. Det hele er bundet sammen af en gruppe dygtige konsulenter og et understøttende IT-værktøj, som sikrer, at I let og effektivt får skabt en god samarbejdskultur i teamet.

God samarbejdslyst!

Teamet

Anders Jacobi

Anders Jacobi

Anders er CEO (co) i TEAMVAERK og kommer med en bred erfaring i samarbejde fra både Danmark og internationalt. Anders deler CEO-posten med Line og sammen har de ansvaret for TEAMVAERKs strategi og tilgangen til kunderne og markedet. I dagligdagen ligger Anders’ fokus derudover på den daglig drift, økonomi og på optimering af TEAMVAERKs digitale platform. Anders er desuden ansvarlig for den styring og rammesætning af en række af TEAMVAERKs større og mere komplekse projekter og specialleverancer.

Line Cassøe

Line Cassøe

Line er CEO (co) i TEAMVAERK og kommer med en bred erfaring indenfor organisering, ledelse og samarbejde fra flere brancher. Line deler CEO-posten med Anders og ansvaret for TEAMVAERKs strategi og tilgang til kunderne og markedet. I dagligdagen ligger hendes fokus derudover på produkt- og metodeudvikling og på intern teamudvikling i forretningen. Line er desuden ansvarlig for design og styring af en række af TEAMVAERKs større og mere komplekse projekter og specialleverancer.

Peter Falk

Peter Falk

Peter er founding partner af virksomheden og har sine rødder i byggebranchen. Han står på et tungt fundament af erfaring og viden om samarbejdsprocesser i teams i projektorganisationer.

Andrés Franco

Andrés Franco

Andrés er TEAMVAERKs udvikler og er ansvarlig for at forbedre og vedligeholde TEAMVAERKs digitale værktøjer, så oplevelsen er intuitiv og gnidningsfri.

Filippa

Filippa Halborg-Ravnholt

Filippa er specialist i A.L.T. og understøtter en lang række af funktioner; alt fra administrative opgaver til marketingaktiviteter. Til dagligt læser hun BSc i Business Administration and Sociology på CBS.

Janie

Janie Nørgaard

Janie er tilknyttet TEAMVAERK grundet sin ledelsesmæssige erfaring, sit strukturgen samt et dybtgående kendskab til byggebranchen. Janie har stærke kompetencer ift. samarbejde på porteføljeniveau og den komplekse interessentledelse det kræver.

Kåre

Kåre Bach Kristiansen

Kåre er specialist i organisationsudvikling, forandringskommunikation og stakeholder management.
I TEAMVAERK faciliterer Kåre samarbejdsforløb i flere brancher med fokus på ledelse, strategi og forretningsudvikling.

Jesper

Jesper Schwarz

Jesper har de seneste 15 år arbejdet med ledelse, organisationsudvikling og samarbejde, dels som HR Business partner og Lederudviklingskonsulent – og de seneste 4 år som selvstændig konsulent. I Teamvaerk har Jesper primært rollen som tæt-på rådgiver overfor vores kunder, levere skræddersyede forløb og støtte vores kunder i opbygning af et stærkt samarbejdsmiljø.