Visual background

Om os

Mission: "Vi vil gøre mennesker bedre sammen"

Vi er nørder i samarbejde

Samarbejde er ikke raketvidenskab – det er meget sværere!

Samarbejde handler om mennesker og sociale relationer, som ofte er styret af følelser og irrationalitet. Derfor kan samarbejdsrelationer være svære at forstå og endnu sværere at kontrollere.

I TEAMVAERK er vi drevet af at få teams til at samarbejde bedre. Mange års erfaring har lært os, at det kun kan lykkes, hvis godt samarbejde gøres til teamets fælles ansvar. Og hvis samarbejdet kommer på dagsordenen igen og igen. Derfor har vi bygget TEAMVAERK-platformen. Ikke fordi en IT-platform alene sikrer jer et godt samarbejde, men fordi IT-platformen understøtter de processer, der hjælper jer med at gøre godt samarbejde til en vane.

TEAMVAERKs metode bygger på et omfattende vidensgrundlag. Det består af viden fra sociologien, psykologien og adfærdsøkonomien. Det hele er bundet sammen af en række features, som sikrer, at I let og effektivt får skabt en god samarbejdskultur i teamet.

God samarbejdslyst!

Teamet

Anders Jacobi

Anders Jacobi

Anders er founding partner af virksomheden og har stor ekspertise i det metodiske fundament for TEAMVAERK. Anders er overordnet ansvarlig for virksomhedens drift, markedsudvikling og salgsprocesser.

Torsten Jepsen

Torsten Jepsen

Torsten er founding partner af virksomheden og kommer med en bred erfaring fra flere brancher. Torsten er ansvarlig for udvikling af metode, strategi og økonomi og faciliterer desuden samarbejdsforløb på tværs af brancher.

Peter Falk

Peter Falk

Peter er founding partner af virksomheden og har sine rødder i byggebranchen. Han står på et tungt fundament af erfaring og viden om samarbejdsprocesser i teams i projektorganisationer.

Line Cassøe

Line Cassøe

Line faciliterer samarbejdsforløb i TEAMVAERK på tværs af brancher og er også ude som konsulent på opgaver, hvor klienter har behov for en særlig indsats for at sikre et godt samarbejde.

Morten Hjort

Morten Hjort

Morten er partner og arbejder med digitalisering, design og brugeroplevelse og er ansvarlig for den daglige digitale drift og implementering.

Andrés Franco

Andrés Franco

Andrés er TEAMVAERKs udvikler og er ansvarlig for at forbedre og vedligeholde TEAMVAERKs digitale værktøjer, så oplevelsen er intuitiv og gnidningsfri.