Visual background

Lær at mestre de svære samtaler

Et 3-timers kursus, der markant styrker din organisations evne til at lykkes med de svære samtaler.

De svære samtaler er de vigtigste

Vi kender dem alle sammen. De svære samtaler. Det er de samtaler, hvor der er meget på spil. Hvor vi er uenige. Og hvor følelserne kan spille ind. Det er de vigtigste samtaler, vi har. Og de sværeste. Desværre mislykkes de alt for ofte.
Men det kan I lave om på. TEAMVAERK har udviklet en veldokumenteret og effektiv metode til at lykkes med de svære samtaler.

Når I ikke lykkes, har det store konsekvenser

De svære samtaler i byggeprojekter handler ofte om uenigheder omkring tid, økonomi eller kvalitet. Kommer man dårligt ud af de svære samtaler, kan det have store konsekvenser for byggesagen og for de involverede parter. Alt for ofte ender vi i konflikter som skader arbejdsmiljø, samarbejde og fremdrift.

Bliv god til at håndtere de svære samtaler

Nu kan I lære metoden til at lykkes med svære samtaler i byggebranchen. I får indsigt i, hvad der går galt i de svære samtaler, og hvorfor det går galt. Og så lærer I, hvordan I skal håndtere de svære samtaler med succes.

Sådan foregår det

Kurset i svære samtaler tager 3 timer. Kurset afholdes for hele organisationer eller mindre grupper af medarbejdere. Kurset afholdes enten hos jer eller på et kursussted i nærheden af jer.
Prisen er 1.500 kr. ex moms per person (dog minimum 10 personer). Prisen er eksklusive eventuelle udgifter til lokaler og forplejning.
Før kurset modtager alle deltagere en kort survey og en lille forberedelsesopgave.
Som en del af kurset får alle deltagere deres egen bog om svære samtaler. Bogen bruger deltagerne til at videreudvikle deres egen tilgang til svære samtaler både på kurset og efterfølgende.

Kontakt

Kontakt os på info@teamvaerk.com, hvis du vil høre mere eller har spørgsmål til vores kursus.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Bliv kontaktet

Læs mere om brugen her.