Visual background

Events

Vil du blive endnu bedre til at samarbejde?
Tilmeld dig vores kurser og webinarer her.

Kurser

8+9

NOVEMBER

2-dages kursus om svære samtaler

Klokkeslet Sted

Teamvaerk, Diplomvej 381, Lyngby

Pris

9800 DKK/ekskl. moms.

Pris

Begrænset antal

Dette kursus lærer dig en stærk og effektiv metode til at lykkes med svære samtaler. Du får indsigt i de psykologiske mekanismer ved svære samtaler. Du lærer, hvordan du skaber dialog frem for konflikt, selvom der er meget på spil. Og du får opskriften på at få succes og lykkes med de svære samtaler på en måde, hvor alle parter kommer godt ud af samtalerne.

Gratis webinarer

18

AUG

Gratis: Sådan skaber man fælles mål i et team

Klokkeslet Sted

Microsoft Teams (online)

Pris

Gratis

Pris

Først til mølle

Brug en halv time og få indsigt i betydningen af at kunne arbejde mod fælles mål. Herunder læring om hvorfor det er svært at holde fokus på fælles mål frem for individuelle mål. Desuden konkrete råd til hvordan teamet kan lykkes med at fastholde fokus på de fælles mål.

15

SEPT

Gratis: Sådan skaber man tillid i et team

Klokkeslet Sted

Microsoft Teams (online)

Pris

Gratis

Pris

Først til mølle

Brug en halv time og få indsigt i, hvordan man skaber tillid i et team. Herunder læring om værdien af tillid kontra omkostningerne ved mistillid. Desuden konkrete råd til hvordan teamet kan arbejde bevidst med at opbygge og vedligeholde et højt tillidsniveau.

13

OKT

Gratis: Sådan sikrer man god kommunikation i et team

Klokkeslet Sted

Microsoft Teams (online)

Pris

Gratis

Pris

Først til mølle

Brug en halv time og få indsigt i, hvad der er essensen af god kommunikation i et team. Herunder læring om balancen mellem videndeling og spildtid. Desuden konkrete råd til hvordan teamet kan lave banale aftaler, der sikrer en god kommunikationskultur.

10

NOV

Sådan løser man bedst problemer i et team

Klokkeslet Sted

Microsoft Teams (online)

Pris

Gratis

Pris

Først til mølle

Brug en halv time og få indsigt i, hvordan et team kan arbejde målrettet med effektiv problemløsning og dermed forebygge konflikter. Herunder læring om planlægningsintentionen. Desuden konkrete råd til hvordan teamet kan udarbejde gode aftaler for problemløsning.

Få besked om nye events

Vi udsender et nyhedsbrev 1-2 gange om måneden, hvor du kan holde dig opdateret på vores events. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.

Se tidligere webinarer